torstai 24. maaliskuuta 2011

Katkaravuilla ja kylmäsavulohella kuorrutettua lohta

Alkuperäinen resepti löytyy Antti Vahteran ja Visa Nurmen julkaisemasta Hyvän maun rajoilla-kirjasta.





KATKARAVUILLA JA KYLMÄSAVULOHELLA KUORRUTETTUA LOHTA
4:lle
600g lohta
100g kylmäsavulohta
100g katkarapuja
½dl kurkkusalaattia
1 dl smetanaa
hienonnettua tilliä
hienonnettua ruohosipulia
(2-3 rkl currya)
ripaus cayennenpippuria
mustapippuria myllystä
½-1 dl emmental-raastetta

Leikkaa lohifileestä neljä viipaletta. Tee viipaleisiin tasku, vedä pieni viilto keskelle lohiviipaletta nahkaan asti. Leikkaa kylmäsavulohi ja katkaravut kuutioiksi. Sekoita täytteen aineet sekaisin. Jaa täyte lohien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista lohet uunissa noin 20 min 200 asteessa. Tarjoa perunalisäkkeen kanssa.

Täytettä jäi vähän yli, sille löytyi kyllä käyttöä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti