tiistai 29. maaliskuuta 2011

Luomulihapullat

Kaupan eineslihapullissa on lihaa 16-80 prosenttia ja usein paljon vettä sekä lihaan verrattavia aineita, kuten siipikarjan nahkaa, kamaraa, elimiä, pään lihaa yms. Aamulehti julkaisi 18.3.2011 testin, joka oli melko karua luettavaa. Atrian lihapullat olivat testin surkeimmat...

Mutta asiaan. Sipulikeittoaineksista on kätevä tehdä lihapullia ja kaiken lisäksi tätä sipulikeittoainesta saa luomuna!

Sysmän Luomuherkut

LUOMULIHAPULLAT

Ainekset
400-500g luomunaudan jauhelihaa
1 dl vettä (tai kermaviiliä 1 purkki)
1 pss luomusipulikeittoainesta (Sysmän Luomuherkut)
2 rkl (luomu)korppujauhoja
1 luomukananmuna

Kaada sipulikeittoaines ja korppujauhot kulhoon ja sekoita vesi joukkoon. Turvota seosta 10 min. Lisää jauheliha ja kananmuna kevyesti sekoittaen. Valmista taikinasta pyöryköitä. Paista pyörykät uunissa 250 asteessa noin 15 min tai pannulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti