torstai 17. maaliskuuta 2011

Pikkunälkään

Halloum-juusto sopii moneen paikkaan. Tavallisesti meillä on syöty tätä juustoa vain grillausaikaan. Nykyään sitä tulee ostettua näin talvellakin.

HALLOUM-PEKONI BRUSCHETTA


                                                    Halloum-pekoni bruschetta

Tarvitset
(oliivi)öljyä
(valkosipulinkynsi)
vaaleaa leipää
pekonia
halloum-juustoa
salaatinlehtiä
tomaattia

Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää siihen halutessasi murskattu valkosipulinkynsi.
Paista leipä molemmin puolin pannulla , niin että se saa hieman väriä. Paista pekoni ja halloum-juusto. Halloum-juusto kannattaa liottaa kylmässä vedessä ennen paistoa, näin liika suolaisuus häviää. Pese salaatti ja tomaatti. Kasaa leipä ja nauti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti