sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tex mex

TEX MEX-SALAATTI

                                          Tex mex-salaatti jauhelihasta

4:lle
400g broilerinfileetä (tai naudan jauhelihaa)
noin 2rkl SantaMaria original taco spice mix
½ dl vettä
1 rkl öljyä
1 kerä jäävuorisalaattia
pala tuoretta ananasta (tai 1 tlk ananasrenkaita)
1 pieni punasipuli
1 ps herne-maissi-paprika-sekoitusta
1 rasia kirsikkatomaatteja
maissilastuja
Kastike:
1 prk kermaviiliä
1 ps taco-dippijauhetta


Sekoita kastike ja laita se jääkaappiin maustumaan. Leikkaa broilerinfileet paloiksi, yksi filee 3-4 osaan. Paista broilerinfileet kypsiksi pannulla kuumassa öljyssä. Lisää tacomauste kypsän broilerin sekaan, noin 2 rkl ja loraus kylmää vettä. Anna hautua hetki. Keitä herne-maissi-paprika-sekoitus pienessä vesimäärässä noin 5 min, jäähdytä. Revi tai leikkaa salaatti suikaleiksi. Paloittele ananas. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Levitä jäävuorisalaatti tarjoiluvadille. Nosta muut ainekset salaattipedille, viimeiseksi maissilastut ja paistetut broilerinpalat. Valuta kastiketta salaatin päälle tai tarjoa erikseen.

Tex mex-salaatti broilerista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti