sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Friteerattua mozzarellajuustoa ja kirsikkatomaattisalaattia




Ainekset
4:lle
200 g mozzarellajuustoa, palloja
300 g kirsikkatomaattia
valkosipulinkynsiä
muutama oksa rosmariinia tai timjamia
erilaisia kotimaisia salaatteja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
korppujauhoja
vehnäjauhoja
kananmunaa
(balsamicokastiketta)

Halkaise huuhdellut kirsikkatomaatit, mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle hieman oliiviöljyä, lisää sekaan yrtit ja valkosipulinkynnet. Laita tomaatit uuniin kuivumaan noin 80 asteeseen 2-3 tunniksi. Täysleivitä (vehnäjauho-muna-korppujauho) mozzarellajuustopalat. Friteeraa mozzarella kuumassa öljyssä tai paista nopeasti pannulla. Kokoa salaatti ja lisää viimeisenä päälle mozzarella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti