sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Graavilohta ja ruislimppua

Uotilan maalaisruislimppu on 100% ruista, ei sis. lisättyä vehnää, leivinhiivaton, säilöntäaineeton, lisäaineeton, laktoositon, runsaskuituinen ja se maistuu hyvältä! Tämä on todella hyvää myös paahdettuna!

 

 
PÄLKÄNELÄISTÄ UOTILAN RUISLIMPPUA GRAAVILOHELLA, TILLIKREEMIÄ


 


Tillikreemi
1 pnt tilliä
½ sitruunan mehu
(1 tl sinappia)
1,5 dl ranskankermaa
1 tl sokeria
suolaa

Hienonna tilli veitsellä karkeasti. Vatkaa hieman ranskankermaa, jotta rakenne muuttuu kuohkeammaksi. Lisää kerman sekaan tilli, sitruunan mehu, sokeri ja suola.

Lisäksi

graavilohta
leipää
salaatinlehtiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti