perjantai 1. huhtikuuta 2011

Hyvää pataa

STROGANOFF


Ainekset
600 g naudanpaistia
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
2 suolakurkkua
1 prk smetanaa
1 prk Demi Glacea
Mustapippuria myllystä
Suolaa
2 rkl tomaattipyreetä

Kuori ja leikkaa sipulit/valkosipulit lohkoiksi. Kuullota sipulit voissa pehmeiksi ja siirrä pataan. Kuumenna pannu hyvin, ruskista lihat 3 erässä, jotta pannu ei pääse jäähtymään. Lisää viimeiseen erään kuutioidut suolakurkut, mausteet, tomaattipyree ja Demi Glace-seos. Laita pata muhimaan (kansi päälle) 175 asteiseen uuniin noin 1 tunniksi, välillä sekoittaen. Lisää loppuvaiheessa smetana ja tarkista lihan mureus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti