sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Club Sandwich

Aitoon Club Sandwichiin käytetään broilerinfileetä, pekonia, tomaattiviipaleita, vihersalaattia ja majoneesia, koko komeus tarjotaan kahden vaalean leipäviipaleen välissä. Klubileivän voi tarjota vaikkapa ranskalaisten tai perussalaatin kanssa. Sisältöä voi muokata sen mukaan mitä kaapista löytyy. Makuja- arkistosta löytyi vähän mausteisempi versio.

INTIALAINEN KLUBILEIPÄ


Ainekset
4 paahtoleipää, pitaleipää, foccacciaa, sämpylää tms.
4 broilerin maustamatonta rintafileetä
100 g pekonia
1 romainesalaattia, jääsalaattia tms.
1 punasipuli
1 tomaatti
1 rkl tandoorijauhetta tai mietoa chilijauhetta

Currymajoneesi
1 dl majoneesia
2 rkl maustamatonta jogurttia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl currya
puolikas chili hienonnettuna

Masalaketchup
0,5 dl ketsuppia
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl Garam masala-jauhetta
0,5 tl mustapippuria rouhittuna

Mausta broilerin rintafileet suolalla, mustapippurilla ja tandoorijauheella. Paista fileet kuumalla pannulla kypsiksi.

Paista pekoni pannulla rapeaksi. Nosta paistetut pekonit talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois.

Lämmitä halkaistut leivät kuumalla pannulla.

Leikkaa tomaatista viipaleita ja punasipulista renkaita.

Sekoita kastikkeet kulhoissa ja laita niitä vuorotellen leivän, broilerin fileiden, salaatinlehtien ja tomaattiviipaleiden ja punasipulirenkaiden väliin.

1 kommentti:

  1. Ei tuollaista pysty nälkäinen ihminen mitenkään kommentoimaan...

    VastaaPoista