torstai 5. toukokuuta 2011

Suolainen pannukakku

Suolaista pannaria on pitänyt kokeilla jo jonkin aikaa. Jääkaapissa oli ylimääräistä maitoa, eikä päivääkään enää ollut jäljellä, joten oli hyvä syy kokeilla. Helppoa ja hyvää. Täytteeksihän voi laittaa mitä vaan.



Ainekset
8 dl maitoa
3 munaa
noin 1 tl suolaa 
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
400 g naudan jauhelihaa, paistettuna
2-3 tomaattia
150-200 g fetaa
25 g sulatettua voita

mausteet (timjami, basilika, mustapippuri, suola)

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito. Sekoita keskenään kuivat aineet. Sekoita jauhoseos tasaisesti muna-maitoseokseen. Lisää voisula. Anna taikinan levätä puolisen tuntia. Paista jauheliha ja mausta. Huuhdo ja paloittele tomaatit. Kuutioi feta. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää päälle jauheliha, tomaatit ja feta. Paista 225 asteessa noin puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti