keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesäinen kuhafilee ja uudet perunat

Winendine.se sivustolla tulee vierailtua melko usein. Usein sieltä myös löytyy herkullisia ohjeita. Tämäkin kalaohje on sieltä peräisin. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty ahventa. Jos käyttää kuhan tilalla ahventa, sitä tarvitaan 2-3 fileetä per ruokailija, koosta riippuen.



Ainekset
1 kuhafilee per ruokailija
1 keitetty kananmuna per ruokailija
noin 30g voita per ruokailija
reilusti tuoretta tilliä
sitruunaa
valkopippuria
suolaa
uusia perunoita

Keitä kananmunat koviksi ja hienonna ne jäähtyneenä. Lisää sekaan hakattua tilliä. Keitä uudet perunat. Poista kalafileistä ruodot ja paista ne voissa, kuumalla pannulla. Mausta valkopippurirouheella tai -jauheella ja suolalla. Lisää voi kalafileiden sekaan ja anna sen pikaisesti kiehahtaa.

Asettele kuhafile lautaselle. Lisää fileen päälle kananmuna-tillihakkelusta. Kaada pannulta voisulaa oman maun mukaan kalan päälle. Tarjoa uusien perunoiden ja sitruunasiivujen kera. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos sivustovinkistä. Siellähän vierähti heti tovi jos toinenkin... :)

    VastaaPoista
  2. Juu sieltä löytyy kyllä herkullisia ohjeita =)

    VastaaPoista