sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Keväinen savulohipasta

Tässä yksinkertainen pastaohje, joka on helppo ja nopea valmistaa.



Ainekset (2:lle + mini)
300g kylmäsavulohta
1-2 kevätsipulia varsineen
2 dl kuohukermaa
tilliä
mustapippuria myllystä
öljyä
parmesaania


Lisäksi
noin 8 kerää tagliatelle-pastaa, keitä ohjeen mukaan


Laita pastavesi kiehumaan.

Poista lohipalasta nahka, ruodot ja paloittele lohi. Voit myös käyttää siivutettua kylmäsavulohta, jolle ei tarvitse tehdä mitään.

Halkaise ja huuhdo kevätsipuli. Hienonna sipuli varsineen, saa jäädä melko reilun kokoisiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Kaada sekaan kuohukerma. Kääntele joukkoon lohipalat ja kiehauta. Lisää tuoretta tilliä maun mukaan ja mausta pippurilla. Pidä kastike lämpimänä pastan kypsymisen ajan.
Valuta pasta ja nostele kastikkeen sekaan. Viimeistele parmesaanilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti