perjantai 9. syyskuuta 2011

Kermainen broileri-sienipasta

Cheddar-sulatejuusto antaa pastakastikkeelle mukavan maun. Lisäksi tämä juusto sakeuttaa kastiketta niin, ettei sitä tarvitse erikseen suurustaa.

Ulkona on niin ihana syksyinen ilma. Jokohan olisi aika ottaa savipata kesätauolta ja haudutella viikonloppuna jotain maukasta lihaa...



Ainekset

3-4 maustamatonta broilerin fileepihviä tai suikaleita
pari kourallista tuoreita sieniä
2 dl kuohukermaa
2-3 siivua cheddar-juustoa
tuoretta timjamia
suolaa
öljyä/voita paistamiseen
noin 200 g tagliatellea tai muuta pastaa
parmesaania

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön vähintään ½ h ennen paistamista. Paista sienet kuumalla pannulla ja siirrä sivuun. Paista broilerifileet molemmin puolin kypsäksi. Leikkaa kypsät fileet viipaleiksi ja siirrä takaisin kasariin/pannuun. Lisää joukkoon paistetut sienet. Kaada joukkoon kerma ja paloiteltu cheddar-juusto. Anna kiehua hiljalleen niin, että juusto sulaa kerman sekaan. Mausta timjamilla ja suolalla.

Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoa lisäksi parmesaania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti