lauantai 24. syyskuuta 2011

Pikapitsa

Aina ei jaksa tehdä pitsaa ihan alusta asti itse. Kaupan rieskoista saa nopeasti hyvänmakuisia pitsoja ja mikä parasta, ohuella pohjalla. Pitsa ei saa olla liian kauaa uunissa, rieskapohja kuivuu ja tummuu helposti.



Ainekset
rieskoja, esim. fazer rullarieska
ketsuppia
täytteet oman maun mukaan

Meillä maisteltiin tällä kertaa näitä makuyhdistelmiä:
- katkarapu, tomaatti, tuore herkkusieni, feta + basilika
- jauheliha, katkarapu, tuore herkkusieni, suolakurkku, kapris
- jauheliha, tomaatti, feta
- pinaatti (pakaste), aurinkokuivattu tomaatti, mozzarella.
Ja tietysti reippasti juustoa päälle.

Ketsuppi saa paremman maun kun sitä jatkaa oliiviöljyllä, valkosipulilla ja tuoreella tomaatilla. Hauduta kastiketta noin 10 minuuttia. Mausta tarvittaessa esim. basilikalla.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Valele ketsuppia rieskojen päälle ja lisää täytteet.

Paista pitsoja 175 asteisessa uunissa 10-15 min. Tarkkaile tilannetta, ettei pohjat tummu liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti