perjantai 13. tammikuuta 2012

Maistuuko mango?

Löysin tuossa joulun alla kaupan jogurttihyllystä ihanan jogurtin. Kyseessä ei ole mikään uutuustuote, vaan tätä on kyllä ollut markkinoilla kesästä asti. Nimittäin Arla Ingmanin lisäaineeton mangojogurtti.


Arla Ingman Luonto+ Lisäaineeton mangojogurtti

Tavallisesti maustetut jogurtit ovat ällömakeita. Juuri siksi meillä suositaan paikallista Ahon jogurttia tai sitten maustamatonta luomujogurttia johon sekoitamme marjoja ja hedelmiä.

Meidän lapsi söi mielellään pienenä mangososeita ja tämä mangojogurtti muistuttaa mielestäni maultaan tuota sosetta, johon on lisätty vain täyteläistä jogurttia. Ei ollenkaan liian makeaa! Tarjoan tätä lapselle välipalaksi banaanin kera. Ja maistuu se myös itselle. Jogurtti valmistetaan pääasiassa suomalaisesta maidosta.

3 kommenttia:

 1. Juuri mietin kaupassa, pitäisikö kokeilla. Näytti niín ihanan raikkaalta, mutta jätin hyllyyn, koska yleensä makeat jogurtit ovat ihan liian makeita. Mutta oma makusi vaikuttaa kuvailemasi perusteella vastaavan omaa happamaan kallistuvaa makuani, joten ensi kerralla taidankin ottaa kokeiluun.

  VastaaPoista
 2. Mulle ei kans yleensä ikinä tipu nuo makeat jogurtit. Pelkkiä maustamattomia meilläkin kotiin kannetaan.

  Muistan, kun kollegan pojat oli pienempiä, niin perjantaisin he saivat valita yhdet maustetut jogurtit. Ne oli kuulemma melkein suurempi juttu kuin karkki. :)

  VastaaPoista
 3. Mun lempparijogurtti taitaa syntyä maustamattomasta jogurtista ja puolukoista, ilman sokeria. Ehkä hieman hapanta :) Silti tämä mangojogurtti ei ole mielestäni liian makea :)

  VastaaPoista