torstai 5. huhtikuuta 2012

Ananaspiirakka

Tässä keväinen, pääsiäiseen sopiva makea piirakka. Ananaspiirakka kannattaa valmistaa edellisenä päivänä, koska viileänä ja hetken levänneenä tämä maistuu parhaalta.



ANANASPIIRAKKA

pohja:
150g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
1 tlk ananasmurskaa mehuineen
2 dl kermaviiliä
2 rkl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää muna ja muut aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita ananasmurska, kermaviili, muna ja sokerit kulhossa keskenään. Kaada täyte pohjan päälle.

Paista 175 asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.

8 kommenttia:

  1. Tää on ku aurinko, ihanan näköinen! :)

    VastaaPoista
  2. Ja tätä kokeillaan vaikka tulevan viikonlopun kunniaksi !

    VastaaPoista
  3. Kotiäiti sisustaa, toivottavasti maistuu :)

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää, tämä ja kaikki muutkin :) Meidän kuulumisia voi kurkkia täältä: http://heidinnormipaiva.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Ihanan aurinkoinen piirakka! <3

    VastaaPoista
  6. Heidi: Kiitos linkistä! Kiva lukea teidän kuulumisia :) Matias kyselee päivittäin missä pojat on..

    E: Kiitos <3

    VastaaPoista
  7. Tallensin ohjeen omille sivuilleni. Täytyy kokeilla joku päivä :)

    VastaaPoista