torstai 19. huhtikuuta 2012

Rukiinen savulohiburgeri

Näin kevään kynnyksellä kotitekoiset hampurilaiset alkavat maistumaan erityisen hyvältä. Vaivattomat savulohiburgerit ovat nopeita, maistuvia ja helppoja valmistaa.




RUKIINEN SAVULOHIBURGERI 4:lle

4 ruisleipäpalaa esim. Reissumies
300- 400 g kylmäsavustettua kirjolohta (viipaleina tai palana)
kananmunia (paistettuna tai keitettynä)
punasipulia
jääsalaattia
levittyvää sulatejuustoa tai maustettua tuorejuustoa

Paista kylmäsavustetut kirjolohiviipaleet tai -palat pannulla kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulirenkaat ja paista kevyesti.

Paahda leivät leivänpaahtimessa. Voitele leivät kummaltakin puolelta sulatejuustolla tai tuorejuustolla. Lisää täytteet.

1 kommentti: