keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Hävikistä herkuksi - Uunikuha


Löytyykö jääkaapistasi avattu purkki mustia kivettömiä oliiveja tai aurinkokuivattuja tomaatteja tai ehkäpä molemmat? Meidän jääkaapista löytyi ja nyt purkit on tyhjätty.




SULATEJUUSTOLLA KUORRUTETTUA UUNIKUHAA

4 kpl kuhafileitä
100-150 g levittyvää sulatejuustoa
6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja (maun mukaan)
noin 10 kpl kivettömiä mustia oliiveja (maun mukaan)
1 valkosipulin kynsi
muutama oksa tuoretta basilikaa

Poista kuhafileistä ruodot. Leikkaa fileet kahteen osaan.

Hienonna aurinkokuivatut tomaatit, oliivit, valkosipulin kynsi ja basilika. Sekoita hienonnetut raaka-aineet sulatejuuston kanssa tahnaksi. Levitä täyte kuhafileiden päälle.

Siirrä kuhafileet öljyllä siveltyyn tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Kypsennä kuhafileitä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Tarjoa esimerkiksi uusien perunoiden ja bechamelkastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti