tiistai 28. toukokuuta 2013

Kutunjuusto- vesimelonisalaatti

Makeat hedelmät ruuanlaitossa jakaa mielipiteitä. En itsekkään niitä joka paikkaan osaa laittaa. Mutta vesimeloni sopii kyllä hienosti kutunjuuston kaveriksi tähän raikkaaseen salaattiin.





KUTUNJUUSTO-VESIMELONISALAATTI
4:lle

1 nippu salaattia (valmis sekoitus on hyvä mutta esim. jääsalaatti toimii myös)
1 punasipuli
kourallinen kalamata oliiveja
n. 300 g vesimelonia (paino on ilman kuoria)
1 pkt (n. 180 g) kutunjuustoa
oliiviöljyä
tummaa balsamico-kastiketta
mustapippuria myllystä
sormisuolaa

Huudo ja revi salaatti tarjoilukulhoon. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Viipaloi meloni (poista siemenet) ja juusto. Lisää ainekset salaatin sekaan. Oliiviöljy, balsamico-kastike, rouhittu mustapippuri ja sormisuola tuovat viimeisen silauksen juuri ennen tarjoilua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti