torstai 23. toukokuuta 2013

Sitruunainen vadelmalimonadi ja Hartwall Novelle kesäjuoma-kilpailuSitruunainen vadelmalimonadi on piknik-korin raikkain viilentäjä.Se on raikas, sitruunainen, ihanan vadelmainen. Osallistun sitruunaisella vadelmalimonadilla Hartwallin ja Blogiringin järjestämään kesäjuoma-kilpailuun.

Kesäjuoma-kilpailun idea oli kehittää kesäjuomaresepti Hartwall Novelle tuotteista. Posti toi kolme erilaista Novelle makua: maustamaton, citronelle ja fruity omena. Nuo perinteiset maut maustamaton ja sitruuna olikin ennestään kovin tuttuja, mutta tuo omena kuplamehu oli täysin uusi makukokemus.
 


Ensimmäiset pullot meni sellaisenaan. Sen jälkeen alkoi armoton makuparien pyörittely. Ilmat olivat erittäin otolliset kesäjuoman kehittelyyn ja melko alkuvaiheessa juoman pohjaksi valikoitui Hartwall Novelle citronelle. Tuo sopivasti sitruunainen kivennäisvesi sai seurakseen jos jonkinlaisia makuja. Meinasi syntyä jo sellainen soppa, että katsoin parhaakseni kurkata pakastimen marjaosastolle. Ja sieltä se idea sitten lähti - sitruuna & vadelma. Raikasta sitruunanmakuista kivennäisvettä, jäisiä vadelmia ja hieman ruokokidesokeria.

Sitruunainen vadelmalimonadi on piknik-korin raikkain viilentäjä. Kutsu ystävät koolle lämpimänä kesäiltana ja tarjoa grillihiilien hehkuessa raikasta limoncellolla terästettyä limonadia ja kesäilta jatkuu aamuun asti. Keksitkö jotain parempaa? Ennen kuin lähdet suunnittelemaan omia kesäjuomia, voit äänestää sitruunaista vadelmalimonadia Hartwall Novelle fb-sivuilla. Äänestysaikaa on 9.6. asti. Äänestäneiden kesken arvotaan Taste of Helsinki- lippuja.


SITRUUNAINEN VADELMALIMONADI
4:lle

reilu 1 dl kotimaisia vadelmia (pakaste)
0,5 litraa Hartwall Novelle citronelle kivennäisvettä
2 rkl ruokokidesokeria
sitruunasiivuja
jääpaloja

Laita jäiset vadelmat kulhoon tai kannuun. Kaada päälle Hartwall Novelle citronelle kivennäisvettä niin että vadelmat juuri pettyvät. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella ja kaada sekaan koko kivennäisvesi. Juoman voi tässä vaiheessa siivilöidä, mutta se ei ole välttämätöntä. Mausta ruokokidesokerilla. Nauti limonadi kylmänä sitruunasiivujen ja jääpalojen kera.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti