maanantai 10. kesäkuuta 2013

Late - ikää 1 viikko


Onnen sirpaleita - Meillä on viime aikoina saatu aikaan niin paljon sirpaleita, että alan jo uskoa niiden tuomaan onneen.

Onni on suuntautunut tähän 2.6. syntyneeseen yllätyskaritsaan. Yllätys siitä syystä että tavallisesti meidän karitsat on syntynyt pääsiäisen aikaan ja tänä vuonna ei syntynyt ainuttakaan. Ajateltiin jo, että nyt vietetään välivuotta karitsojen suhteen. Emästä ei arvannut edes puoli tuntia ennen syntymää, että jotain on tapahtumassa. Mutta niin sieltä vain tupsahti erittäin reipas ja isokokoinen karitsa. Kävi kumminkin niin ikävästi, että emältä loppui maito ennen kuin se alkoi edes kunnolla virtaamaan. Tuttipullo onkin ollut viime päivinä ahkerassa käytössä. Nyt kun Late on viikon vanha uskallan jo toivoa, että pojasta kasvaa vielä reipas pässi.20 kommenttia:

 1. Oi, oi, mikä söpöläinen :).

  VastaaPoista
 2. Todsi sympaattisen näköinen pikkuinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ;) Jos vauvat kasvaa nopeasti niin tämä se vasta kasvaakin. Tuntuu että yhdessä yössä tapahtuu jo kummia :)

   Poista
 3. Ihana! On kyllä kova yhtäläisyys karitsalla lagottokoirien kanssa! Lagotot onkin possun ja karitsan risteytyksiä :D. Tuolla meidän omenapuu -postauksessa voi käydä vertaamassa näköisyyttä. Mitä lajia tämä toinen nuuskija on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, meidän toinen karvainen on juurikin lagotto! Sitä ei kiinnostanut tämä karitsa joten jäi kuvasta pois. Karitsaa tuossa kyllä nään mutta en kyllä possua edes luonteessa, juurikaan :) Tämä kuvassa oleva koira on kääpiösnautseri.

   Poista
  2. Mahtavaa, sittenhän teillä on kikkurakarvoja moneen lähtöön! Meidän lagsuista kuuluu sellaista röhkinää kun ne innostuvat jotain nuuskimaan. Ja kirsukin on vähän semmoin töpseli :D. Kumpia teillä koirat on, narttuja vai uroita ja kumpi on lauman pomo?

   Poista
  3. Tosiaan, kirsu kyllä muistuttaa töpseliä :D Molemmat koirat on uroksia. Tällä meidän lagotolla on hurja tarina. Se itse löysi meille ns. löytökoirana kun se oli 2v nyt 7v. Hurjasta nuoruudesta huolimatta se on aikalailla johdettavissa ja kiltti joten tuo alle vuoden ikäinen kääpiö täällä pomottaa. Mutta olipas kiva törmätä lagottoperheeseen :)

   Poista
  4. Onpa kiva, että löytyi hyvä koti, eikä ole jäänyt murheita karusta alusta huolimatta! Meillä koirat on isoäiti ja lapsenlapsi, ja kyllä voi olla luonne-eroja vaikka ovat sukua. Mummo on lempeä ja vetäytyvä ja junnunarttu on virtaa täynnä oleva sylikoira.

   Kivoja kalaohjeita sulla! Nyt vaan odotellaan, että Ahti soisi antejaan ja pääsisi valikoimaan mitä ohjetta kokeilisi!

   Poista
  5. Ihanaa että sukulaiset on päässyt samaan kotiin. Toivottavasti isoäiti on ymmärtäväinen lapsosen suhteen :)

   Kireitä siimoja ;)

   Poista
 4. Ihana Late!
  Minäkin joskus haaveilin lagotosta, mutta koira ei vain nyt mitenkään sovi elämäntilanteeseen. Ehkä sitten joskus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Late on ihana kuin myös lagotto :) Sitten joskus otat vaikka molemmat, lampaita ja lagoton :)

   Poista
 5. Voi Late, pidän susta jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo Late tykkää kun siitä tykätään :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Se on ihana <3 Ja ihanan hiljainenkin vielä, ei tarvitse lasten jännittää :)

   Poista
 7. Voi Late, haluaisikohan hän muuttaa meille. Ihan mielettömän suloinen pakkaus!

  VastaaPoista
 8. No mutta hei, jos laitan Laten matkahuollon kautta tulemaan. Tää olis kyllä ihan täydellinen citykaritsa. Siisti ja hiljainen :) Syksyllä tää kyllä on jo jotain ihan muuta kuin hiljainen ;)

  VastaaPoista
 9. Eih, mä en kestä kuin sulonen!! <3 Ja tulee koiran kanssakin noin hyvin juttuun..?!? :) Aika hauska parivaljakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tulee kyllä hyvin juttuun :) Toista se on noiden kanojen kanssa. Koirien on parempi katsella kanoja vain häkin ulkopuolelta.

   Poista