keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Savulohi-rieskarullat

Ruuanvalmistusruokaa ei sovi unohtaa jos kokataan pidemmän kaavan mukaan. Nämä savulohi-rieskarullat ovat oivallisia ruokahalun herättäjiä.





SAVULOHI-RIESKARULLAT

2 ohutta rieskaa
100 g kylmäsavulohta
4 rkl majoneesia
sopivasti tilliä
1 kevätsipuli varsineen

Levitä rieskat leikkuulaudalle. Levitä päälle majoneesi, hienonnettu kylmäsavulohi, tilli ja ohueksi leikattu kevätsipuli. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa paloiksi. Kiinnitä rullat hammastikuilla tai sido kiinni langalla. Grillaa kaunis väri pintaan.






4 kommenttia:

  1. Yksinkertaisesti hyvää, tällaisia reseptejä saisi olla paljon enemän :) oikein mukavaa juhannuksen aikaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvää juhannusta myös sinulle!

      Poista
  2. Ruoanvalmistusruokaa - on muuten hyvä idea! Hyvää Juhannusta ja juhannuskokkailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Hyvää ja maukasta juhannusta myös teille!

      Poista