keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Suolaiset kananmunalätyt







Harrastettiin mummun kanssa aikoinaan raviurheilua. Reissujen kohokohta oli eväiden syöminen. Mummu paistoi suolaisia kananmunalättyjä leivän väliin. Jossain vaiheessa meidän yhteinen raviharrastus hiipui, mutta munakastyyppisten lättyjen paistaminen jatkui sen jälkeenkin.

Voi ja suola - niitä mummu ei säästellyt, joten en minäkään. Kerma taisi olla kahvikermaa, mutta kuohukerma ja ruokakerma toimii vallan mainiosti.

Auton nokka on käännetty kohti Rukaa ja eväsleipien välistä löytyy mitäpä muutakaan kuin näitä lättyjä.






KANANMUNALÄTYT

3 kananmunaa
noin ½ dl kermaa
suolaa
voita paistamiseen

Riko kananmunat kulhoon. Lisää kerma ja vatkaa seos hyvin sekaisin. Mausta suolalla. Paista lätyt pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi.


3 kommenttia:

  1. Hauskaa lumista Joulua Rukalle ja hyvää matkaa sinne erinomaisten ravieväiden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Me käytiin Rukalla itsenäisyyspäivän aikoihin. Eli joulu vietetään kotosalla vesilätäköissä pomppien. Täytyy yrittää nauttia tästäkin :) Hyvää joulua myös teille!

      Poista