tiistai 28. tammikuuta 2014

Nopea savulohipasta

Savulohipastaa tuoreen järvikalan kaipuuseen.

Kalaverkot laitettiin lauantaina järveen, mutta saalista joutuu vielä odottamaan. Melkein jo maistan haukipullat suussani, mutta nyt on tyytyminen kaupan kalavalikoimaan. Savulohipasta valmistuu sillä välin kun pasta kypsyy.







SAVULOHIPASTA 2:lle

160 g pastaa
200 g lämminsavustettua lohta (näytä kylmäsavulohelle pannua jos aitoa tavaraa ei ole saatavilla)
½ punasipuli
2 rkl tuoretta tilliä
2 rkl sitruunamehua (raasta joukkoon myös kuorta jos käytät luomua)
parmesaania 
loraus (oliivi)öljyä

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Leikkaa punasipuli ohueksi siivuksi ja hienonna tilli. Paloittele savulohi ja yhdistä kaikki aineet pastan sekaan. Lisää joukkoon kermaa jos kaipaa täyteläisempää pastaa.



6 kommenttia:

  1. Oih, onpa ihanan yksinkertaista ja näyttääpä hyvältä! Taas kiva todistus siitä, että hyvän ei tarvitse olla yhtään sen monimutkaisempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on helppo ja nopea arkipasta mausta tinkimättä!

      Poista
  2. Aah, kuinka kaunista! Ihan maistuu suussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Savulohi tekee ruoanlaitosta helppoa ja nopeaa :) Mutta ei se voita tuoretta järvikalaa!

      Poista