sunnuntai 24. elokuuta 2014

Rapeaa granolaa ja sirkushuveja

Aurinkoiset terveiset Tampereelta! Vauvasirkuskoulutus on mainio tapa viettää viikonloppua. Aurinkoa, naurua ja iloisia vauvoja, niistä on tämä viikonloppu tehty.

En ole perinteisen myslin ystävä, mutta tähän paahdettuun granolaan jää helposti koukkuun. Sekoituksen voi tehdä niistä aineksista mitä kaapista sattuu löytymään. Kookospalmusokeri ei kuulu meikäläisen vakiovarustukseen, mutta kesän jäljiltä sitä löytyi kaapista. Sen voi korvata toisella (mielellään tummalla) sokerilla.









GRANOLA

4 dl isoja kaurahiutaleita
2 dl cashewpähkinää
1 dl pekaanipähkinää
1½ rkl kookospalmusokeria
½ dl kookosöljyä
ripaus suolaa

Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Mittaa kaurahiutaleet kulhoon. Rouhi pähkinät karkeasti ja lisää pähkinärouhe kaurahiutaleiden joukkoon. Mausta seos kookospalmusokerilla ja suolalla. Lisää joukkoon kookosöljy (juoksevassa muodossa) ja sekoita seos tasaiseksi.

Levitä seos uuninpellille leivinpaperin päälle ja paahda noin 20-30 minuuttia. Sekoita massaa muutaman kerran paahtamisen aikana. Granola muuttuu uunissa kullankeltaiseksi, se myös palaa herkäsi, joten ole tarkkana!

Nauti granola tuoreiden marjojen ja jogurtin kera. Banaani tuo mukavaa makeutta kokonaisuuteen.




video



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti