perjantai 5. syyskuuta 2014

Cafe Pispala - viikonloppubrunssi

Pitkään odotettu brunssi on nyt vihdoin koettu ja hyväksi todettu. Kauniiseen työläiskaupunginosaan, Pispalaan kesällä avautunut kahvila sijaitsee kapealla kadulla asuintalon pohjakerroksessa. Sisustus on hyvin pelkistetty, mutta miellyttävä ja kaunis. 


Cafe Pispala tarjoaa aamiaista rennosti amerikkalaiseen tyyliin viikonloppuisin klo 10-15. Brunssilista on näkyvällä paikalla kassan läheisyydessä. Valitsin brunssilistalta All american, joka sisälsi pekonin, munakokkelin ja paistettujen perunoiden lisäksi skonssin ja hillon. Annokseen kuului kahvi ja lisänä otin vielä tuorepuristetun appelsiinimehun. Olo oli brunssin jälkeen hyvin täyteläinen. Aamukymmeneltä syöty brunssi riitti pitkälle iltapäivään. Mutta sehän se brunssin perimmäinen tarkoitus kai onkin :)Kokemus oli miellyttävä ja sijainti ihastuttava. Ravintolan edessä taitaa olla muutama autopaikka, mutta suosittelen jättämään auton kauemmaksi ja saapumaan paikan päälle kävellen. Cafe Pispala tarjoaa maailman makuja lounaan ja illallisen merkeissä keskiviikosta sunnuntaihin. Lista vaihtuu viikottain ja voimassa olevan listan näkee Cafe Pispalan fb-sivuilta.

 

3 kommenttia:

  1. Pitää ehdottomasti käydä tuolla! Meidän ystävät asuvat Cafe Pispalan naapurissa ja kehuvat paikkaa!

    VastaaPoista
  2. Pispala on Luojan palikkaleikki Lauri Viidan mukaan ja tämä pittoreski kahvila on kyllä varmaan Luojan keittiö ja olohuone! Mitä mainioin tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan. Suosittelen menemään kävellen paikalle esim. Pispalan valtatieltä, jolloin yksi osa elämystä on aivan ainutlaatuinen silmänruoka uniikin kaupnginosien kujia ja harju-järvimaisemia ihaillessa! Tai sitten bussilla no 15 toiseksi viimeiselle pysäkille ja siitä huikeita portaita pitkin alas, Provastinkatua oikealle ja sieltä taas portaitia alas Pispankadulle. Wau!

    VastaaPoista