maanantai 24. marraskuuta 2014

Oliiveja ja uusia makuyhdistelmiä

GAEA ja Ruoka.fi haastoi ruokabloggaajat testaamaan GAEA:n uutuusoliiveja sekä kehittämään uutta makuparia oliiveille.

GAEAn uutuusoliiveissa yhdistyvät uudenlainen, ympäristöystävällinen pakkaustapa ja täyteläisen maukkaat oliivit. Tällä hetkellä makuvaihtoehtoja on tarjolla kaksi: merisuolalla ja oliiviöljyllä maustettu kalamata-oliivi sekä sitruunalla ja basilikalla marinoitu oliivilajitelma.

Uutuusoliivien pakkaustapaan on kiinnitetty huomiota. Oliivit on pakattu pussiin ilman nestettä, jonka ansiosta ne säilyttävät tuoreuden ja herkullisen maun. Pakkaus on uudelleensuljettava ja tyhjänä se on helppo ja vähän tilaa vievä hävitettävä. Keveyden ja maun ansiosta GAEAn oliivipussi löytää tiensä meidän keittiöön jatkossakin.
MARINOIDUT KALAMATA-OLIIVIT

1 pss GAEAn kalamata-oliiveja
loraus extra virgin- oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
chiliä maun mukaan
2 rkl tuoretta korianteria

Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lisää marinadin ainekset oliivien joukkoon ja siirrä oliivit marinoitumaan jääkaappiin pariksi tunniksi.


Marinoidut kalamata-oliivit sopivat mainiosti pikkujoulujen tapaspöytään. Suosittelen kokeilemaan näitä marinoituja oliiveja myös leivonnassa. Lisäämällä marinoidut oliivit leipätaikinaan saat todella maukasta oliivileipää tai esimerkiksi patonkia.

Käy tutustumassa ruokabloggaajien makuehdotuksiin ja äänestä suosikkiasi 8.12. mennessä. Samalla osallistut GAEAn tuotepaketin arvontaan!


1 kommentti: