sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Muutama jouluinen paketointi-idea

Pienellä vaivalla saat joululahjat pakattua yksilöllisempiin kääreisiin.

Paperin ei tarvise olla sitä marketista löytyvää jouluaiheista-paperia. Käytä mielikuvitusta - vanhoja sanomalehtiä, kukkakaupan käärepaperia, pakkauspaperia, silkkipaperia jne. Käytä sitä mitä kotoa löytyy! Myös jo käytetyt paperit ja koristeet kannattaa säästää ja hyödyntää jos ne vain suinkin ovat vielä käyttökunnossa.

Myös yksivärinen paperi näyttää hyvältä paketin pinnassa kun sitä hieman koristelee. Vaikka on talvi, niin luonnosta löytyy kaunista materiaalia paketin yksilölliseen ulkoasuun esim. puolukanvarpuja ja risuja.

Lahjapaketin voi viimeistellä jouluisella tuoksulla. Valitse mausteita tai hedelmiä, jotka kestävät hyvänä ainakin siihen asti kunnes lahja on tavoittanut saajan. Koristele esim. kaneli- tai vaniljatangolla, yrteillä (esim. persilja tai rosmariini) tai hedelmillä, kuten omenoilla tai viikunoilla.kakkupaperi & kuusenoksa


vaniljatanko & puolukanvarpu


granaattiomena ja kuusenoksa
Vain mielikuvitus on rajana näissä paketointipuuhissa!

Blogin oma joulukalenteri saa vielä odottaa, mutta osallistuin tällä paketointi-idealla ihanan Anrinko-blogin joulukalenteriin!

4 kommenttia:

 1. Ihania paketteja! Hyvää ja maukasta joulua!

  VastaaPoista
 2. Nämä oli niin ihania! kiitos kun osallistuit! Ensi vuonna uudestaan? Eiköhän blogissani kalenteri aukea silloinkin...perinne siitä jo tullut. =)
  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anri! Oli ilo olla mukana ja kiitos kutsusta! Hyvää joulua!

   Poista