tiistai 16. joulukuuta 2014

Ravintola Raatihuoneen Kellari

Joululaatikoiden valmistaminen on aina yhtä jännittävää, ainakin meidän taloudessa. Vaikka käytössä on miten hyvä resepti tahansa, ei koskaan voi tietää mitä lopputulos tulee olemaan. Se on joko sinne päin, onnistunut tai jotain muuta.

Toisilta nuo jouluruoat onnistuvat vuosi toisensa jälkeen yhtä täydellisesti. Se tuli taas koettua kun käytiin Porissa ravintola Raatihuoneen Kellarissa joululounaalla. Viime kerrasta oli ehtinyt vierähtämään jo muutama vuosi. 

Ravintola Raatihuoneen Kellari tarjoaa perinteistä joululounasta herkullisella kalapöydällä. Tuo ravintolan kuuluisa kalapöytä on tarjolla muulloinkin. Sen makuun kun on kerran päässyt, ei sitä niin vain unohda. Muutaman tunnin ajomatka ei tunnu missään kun pääsee tämän pöydän ääreen. 

Ravintola sijaitsee keskellä historiallista kivi-Poria, vuonna 1841 valmistuneen C.L. Engelin suunnitteleman Porin Raatihuoneen kellarissa, tunnelmallisten tiiliholvien alla.

Meidän perheen rakkaustarina sai alkunsa tässä ravintolassa noin kymmenen vuotta sitten. Liekö se yksi syy tämän ravintolan suosioon meidän perheessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti