perjantai 17. heinäkuuta 2015

Varhaiskaalimuhennos

Varhaiskaalista valmistuu nopeasti ja helposti herkullinen lisuke paistetulle tai savustetulle kalalle. Jos kala-ateriasta haluaa täyttävämmän lisäksi voi keittää uusia perunoita ja porkkanoita.






VARHAISKAALIMUHENNOS
4:lle

noin 600 g varhaiskaalia (yksi keskikokoinen kaali)
tuoretta tilliä
1 prk ranskankermaa
suolaa
keitinvettä


Viipaloi kaali suikaleiksi.

Kiehauta suolalla maustettu vesi kattilassa. Lado kaalisuikaleet kattilaan. Keitä kaalisuikaleita noin 8 minuuttia tai kunnes suikaleet ovat pehmenneet. Kaada vesi pois ja anna kaalisuikaleiden jäähtyä hieman.

Lusikoi kaalin sekaan ranskankerma ja reilusti hienonnettua tilliä. Mausta tarvittessa suolalla.

Tarjoa varhaiskaalimuhennos paistetun tai savustetun kalan kera. 

2 kommenttia:

  1. Namnam! Vaikuttaa erittäin lupaavalta! Pitää ensin syödä tuo kaalisalaatti jääkaapista ja sitten ryhtyä tähän!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen testaamaan, hyvää on! :)

    VastaaPoista