keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Jogurttitaidetta

Kevättä ilmassa ja taidetta lautasella.
Meillä on viime aikoina nautittu vähän erilaisia välipaloja. On ollut perhosia, riikinkukkoja, jäätelöannoksia, vappupalloja ja Arlan Luonto+ vihannes- ja hedelmäjogurtteja ja niiden ainesosia.

Arla Luonto+ ja norjalainen ruokataiteilija Ida Forsk haastoivat ruokabloggaajia mukaan ruokataidekilpailuun. Kilpailun idea oli luoda ruokataidetta Arlan Luonto+ jogurtteja hyödyntäen. Arla Luonto+ valikoima on täydentynyt vähemmän makeilla vihannes- ja hedelmäjogurteilla. Jogurtit on lisäaineettomia, laktoosittomia ja todellakin vähemmän makeita! Uutuusmakuja on kolme: omena-pinaatti, appelsiini-porkkana ja vadelma-punajuuri.
Ruokataiteilija Ida Forsk järjestää bloggaajille workshopin, jossa hän opastaa meitä ruokataiteen luomiseen ja instagramin hyödyntämiseen. Nähtäväksi jää kuinka suosittuja ruokataiteilijoita meistä vielä tulee. Ainakin näissä omissa taidoissa on vielä hiomisen varaa, mutta olihan meillä lasten kanssa hauskaa.

Tässä "kevätperhosessa" maistuu raikkaat maut - porkkana ja appelsiini sekä Arlan Luonto+ jogurttien maut vadelma-punajuuri ja appelsiini-porkkana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti