lauantai 30. huhtikuuta 2016

Katkarapu-avokadoleipä








Paahda leipä kuumalla pannulla, höylää päälle avokadoa ja lisää valutetut katkaravut. Viimeistele leivät sitruunamehulla, tabascolla ja ruohosipulilla.

Katkarapu-avokadoleipä kilpailee maulla perinteisen katkarapuleivän kanssa. Sillä erotuksella, että tässä versiossa ei tarvita majoneesia. Leipä voidellaan voilla ja paistetaan rapeaksi kuumalla pannulla. Sama konsti sopii täydellisesti myös sille perinteiselle katkarapuleivälle. 


KATKARAPU-AVOKADOLEIPÄ
4 kpl

2 avokadoa
4 viipaletta paahtoleipää
200 g valutettuja katkarapuja
2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
(tabascoa)
hienonnettua ruohosipulia 

Leikkaa avokadot halki, poista kivi ja kuori. Höylää avokadosta varovaisesti siivuja kuorimaveitsellä. Asettele siivut rullalle voissa paahdetulle leivälle. Lisää katkaravut. Purista päälle sitruunamehua ja ripaus suolaa (+ muutama tippa tabascoa). Koristele leivät ruohosipulilla ja tarjoile heti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti