torstai 28. heinäkuuta 2016

Vuohenjuustorieskarulla




Helppoa kesäruokaa, ilman hellaa. Sellainen on vuohenjuustolla ja kauden herkuilla täytetty ja rullattu perunarieska.


VUOHENJUUSTORIESKARULLAT
4:lle

4 perunarieskaa (esim. Pottufarmin perunarieska)
100 g pehmeää vuohenjuustoa
2-3 rkl smetanaa
½ rkl sitruunan kuorta raastettuna
50-80 g babypinaattia
2 porkkanaa
1 paprika
1 kevätsipuli
kourallinen ituja (esim. Silmusalaatin valloittavan vihreä)
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Pese paprika, leikkaa kahtia, poista siemenet ja valkoiset seinät. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi. Huuhtele ja halkaise kevätsipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Pese pinaatin lehdet ja kuivaa ne. Huuhtele idut.

Sekoita vuohenjuusto, smetana ja sitruunan kuoriraaste.

Rieskat voi halutessaan leikata suorakaiteen muotoiseksi. Voitele rieskat smetanalla notkistetulla vuohenjuustolla. Levitä vuohenjuuston päälle kerros pinaatinlehtiä. Asettele kasvikset pieneen kekoon rieskan päästä päähän. Jätä rieskan toinen pää ilman täytteitä, jotta saat sen rullattua helposti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Rullaa rieska mahdollisimman tiiviisti rullalle ja nauti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti