maanantai 12. kesäkuuta 2017

Gluteenittomat keksileivokset ja yllätyslaatikko


Kaupallisessa yhteistyössä BestBites Oy


Vieraita tulossa ja vain hetki aikaa? Tai muuten vain tekee mieli jotain helppoa, nopeaa ja hyvää. Ratkaisu on keksileivos - maukas keksi, päälle tuorejuustoa ja tuoreita marjoja. Tämä herkku toimii loistavasti myös gluteenittomana!

KEKSILEIVOKSET
10 kpl

10 suklaakeksiä (gluteenittomia)
noin 100 g tuorejuustoa (esim. appelsiinituorejuustoa)
ripaus sokeria

Vatkaa tuorejuusto tasaiseksi kreemiksi ja mausta sokerilla. Pursota tai lusikoi tuorejuusto keksien pinnalle. Koristele keksileivokset marjoilla tai hedelmillä.

Nämä suklaa-appelsiinikeksit eivät sisällä mm. vehnää, maitotuotteita, gluteenia eikä kananmunaa. Sopii siis monelle ja on mielettömän hyviä! Keksit ja paljon muuta löytyi BestBites toukokuun elintarvikeboksista. BestBites yllätyslaatikko eroaa sisältönsä puolesta ruokakassipalveluista. BestBites yllätyspaketti ei vaadi kylmäkuljetusta, joten sen voi noutaa näppärästi pakettiautomaatista eikä se siis ole riippuvainen tilaajan sijainnista.

Pähkinöitä ja snackseja, kahvia ja teetä, mehuja ja hilloja, säilykkeitä ja lisukkeita, keksejä ja suklaata, pastaa ja kasviproteiineja, mausteita ja ruokaöljyjä. Muun muassa näistä elintarvikkeista yllätyslaatikot koostuvat. Jokainen paketti sisältää noin 10-15 kuukausittain vaihtuvaa elintarviketuotetta. Tuotteissa painotetaan kotimaisuutta, kasvisruokaa ja Reilua Kauppaa. Sisältö on pyritty kasaamaan tuotteista, joita ei ehkä itse huomaa poimia kauppareissulla ostoskoriin.


BestBites toukokuun gluteeniton yllätyslaatikko

Toukokuussa yllätyslaatikko oli gluteeniton ja boksi on jatkossakin mahdollista tilata täysin gluteenittomana. Suklaa-appelsiinikeksien lisäksi toukuun suosikkejani oli mm. Myllärin gluteeniton kaurapala-aines ja Bonnen raikas appelsiinimehu. Myllärin kaurapala-ainekseen lisätään vain vesi, suola ja hiiva. Leipä valmistuu vaivattomasti ja taikinaa on helppo käsitellä. Lopputulos on mukavan rouheinen ja maukas. Myös lapset kehuivat kovasti näitä gluteenittomia kauraleipiä!


Gluteenittomat kaurapalat

Nyt kesäkuussa teemana on valloittavat villi- ja vegaaniruoat. Omia suosikkeja tässä boksissa oli mm. nämä kotimaiset tuotteet: Helsinki Wildfoods koivun mahla ja mustikkarouhe koivusokerilla, Alavuden öljypuristamon basilikan makuinen kylmäpuristettu rypsiöljy ja myssyfarmin ihana hernejauho.


BestBites Valloittavat villi- ja vegaaniruoat

Nyt kannattaa pysyä kuulolla! BestBites uudistaa tällä hetkellä verkkokauppaansa ja lähipäivinä minulla on mahdollisuus tarjota teille alennuskoodi BestBites yllätyslaatikon hankintaan!

Muoks! Tässä teille lupaamani yllätys. Alennuskoodilla PATAPORISEMAAN10 saat BestBites -verkkokaupan tuotteista -10% alennuksen.

Mitä pidemmän jakson tilaat sen halvemmaksi tulee - alennuskoodilla pääset tutustumaan todella edullisesti näihin tuotteisiin! BestBites yllätyslaatikon arvo on aina vähintään 40 € ja postikulut kaikkialle Suomeen sisältyvät hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti