sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Afternoon Tea Serlachius-museo Gustafissa

Kaupallinen yhteistyö, Olo Group Oy
                                                            


Viime viikonloppuna Mänttään saapui jälleen hieno ruokailu- ja taidefestivaali Food and Art. Maailman parhaita keittiömestareita, taidetta, hyvää ruokaa ja mahtava tunnelma. Tänä vuonna mukana oli muun muassa ihana Paul Svensson.

Saimme vastustamattoman kutsun kello viiden teelle upeaan Gustaf-museoon. Teekauppa Veiström tarjoili perinteisen afternoon tea´n osana Food and Art festivaalia. Food and Art´n pääosassa oli tänäkin vuonna vierailevien keittiömestareiden loihtimat illalliset. Tapahtumaan kuului myös Tsaarin ajan reseptiikalla toteutettu H****n pitkä lounas, Olo Pop Up, ranskalainen ruokatori ja koko perheen käsityöläismarkkinat. Tapahtuma-alue ei rajoittunut vain Taidemuseo Göstan alueelle, sillä ohjelmaa oli myös Mäntän Klubilla ja Serlachius-museo Gustafissa.

Teekauppa Veiströmin tarjoilema englantilainen Afternoon Tea luomuskonsseineen ja voileipineen, itse tehdyn appelsiininkuorella maustetun mansikkahillon, mudcaken ja teeleivoksen kera oli todella onnistunut kokonaisuus. Pieni herkkuhetki kauniisti tarjoiltuna vei kello viiden teehetken reippaasti arjen yläpuolelle. Näistä hetkistä ja herkuista nauttisi useamminkin.
Food and Art toi taas Mänttään hienon tunnelman. Loppuunmyydyt illalliset ovat tapahtuman pääosassa, mutta päiväohjelmat tarjoavat nähtävää, maisteltavaa ja koettavaa kaikille. Ensi vuonna taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti